Nyeste Brasilien Landsholdstrøje


Nyeste Brasilien Landsholdstrøje, Køb Danmark Trøje

.

Nyeste Brasilien Landsholdstrøje, Køb Danmark Trøje

 

billige fodboldtrøjer børn

smidt fra tribunen fem minutter


Dimitri Payet blev ramt af en flaske smidt fra tribunen fem

holdene blev sendt til billige fodboldtrøjer til børn en isoleret handling"

Søndagens Ligue 1-kamp mellem Lyon og Marseille blev opgivet, efter at Dimitri Payet blev ramt af en flaske smidt fra tribunen fem minutter inde i kampen.

Holdene blev sendt til omklædningsrummet af dommer Ruddy Buquet, og efter lang ventetid vendte Marseilles spillere aldrig tilbage.

Det er anden gang i denne sæson, at Payet er blevet slået med en flaske midt i en række hændelser i fransk fodbold.

nyeste Brasilien landsholdstrøje Marseilles kamp i Nice i august blev opgivet, da den tidligere West Ham-midtbanespiller kastede en flaske tilbage i publikum, hvilket fik fans til at storme banen.

Marseilles midtbanespiller Valentin Roniger blev skåret i læben, da han blev ramt af en flaske ved sæsonåbningen i Montpellier.

Køb Danmark Trøje Og anden halvdel af det nordlige derby mellem RC Lens og Lille i september blev forsinket med omkring en halv time, efter at rivaliserende fans kastede genstande efter hinanden. Folk løb derefter ind på banen, hvilket fik uropoliti og stewarder til at gribe ind.

Den seneste hændelse i Lyon opstod, da Payet var ved at tage et hjørne, og han forlod Groupama Stadium-banen med en ispose på hovedet.

Kort efter hændelsen sagde en stadionmeddelelse, at en person var blevet arresteret, og at spillet ville genoptages, men advarede om yderligere problemer ville føre til en opgivelse.

Lyon CEO Jean-Michel Aulas sagde, at klubben sender Payet "vores undskyldninger" og tilføjede "gerningsmanden blev straks anmeldt og fanget. Det er en isoleret handling".

chelsea trøje

trikot belgien

345 Views

Comments